Kommentarer

Före / efter: Modernisera det yttre utrymmet i ett traditionellt hus

Före / efter: Modernisera det yttre utrymmet i ett traditionellt hus



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Detta Vendée-hus visar den typiska arkitekturen för Loire-Atlantique-livsmiljöer med sina röda plattor, färgade fönsterluckor och en central sektion på en plan. Även om de var förälskade i byggnadens charm ville ägarna skapa en inre / exteriörkontrast genom att välja en terrass med en designandes. Deras mål? Föreställ dig två mycket distinkta utrymmen att vila och ta måltiderna utanför och samtidigt behålla en flytande cirkulation. För att utföra sitt arbete uppmanade de landskapsbyrån Seven Garden, som visste hur de skulle råda dem och genomföra sina drömmar.

Föreställ dig ett projekt i harmoni med huset

före : Ägarna till denna vackra bostad belägen vid Vendée-kusten har just avslutat det inre utsmyckningen av sitt hus, som de har renoverat i en sjösjö. inget arbete förutom en enkel betongmassa. Den sistnämnda gränsar till huset och kommer att tjäna som bas för den framtida terrassen, som ägarna har föreställt sig som en designerkokong.

Landskapsarkitekturen från byrån Seven Garden, specialist inom utomhusplanering och design, erbjuder dem initialt en 3D-plan som visar den framtida terrassen i mer verkliga förhållanden än livsförhållanden! När ändringarna har gjorts kan arbetet äntligen börja. I enlighet med ägarnas önskemål kombinerar det nya uterummet modern stil med en äkta atmosfär.

Liksom en bro mellan förflutna och nutid integreras terrassen perfekt med den traditionella byggnaden till vilken den ger en touch av modernitet. Kollaboratörerna börjar med att lägga beläggningen, som står på samma tappar som kompositbeläggningen för att inte skapa skillnad i nivåer. I ett andra steg skapas planterarna innan strukturarbetet avslutas genom att installera kompositträskivor.

efter : Verken varade under en månad, men ändringarna är betydande! Den nya terrassen vågar en smart blandning av sammansatta träplankor och sida vid sida. Utrymmena är nu perfekt avgränsade, antingen visuellt av de material som placeras på marken eller tack vare planterare och utemöbler. Designerna på Seven Garden har valt stora, ljusa brickor för matplatsen, som har fördelen att motstå fläckar samtidigt som de är lätta att underhålla. Runt omkring sträcker antracitfärgade kompositträskivor ut till avkopplingsområdet. Den ljusa / mörka kontrasten mellan dessa två material förstärks ytterligare genom integrationen av XXL-planterare, gjorda med betongblock som sedan är belagda och målade.

Vegetation spelar också en nyckelroll för att få färgerna som är viktiga för denna svartvita uppsättning: agapanthes, hundra år gamla olivträd och bambu är de nya färskhetstillgångarna som nu punkterar utsidan. När det gäller möblerna valdes det i mycket traditionella linjer för att mjukgöra jordens och plantornas modernitet: de ljusgrå och vita ränderna förstärker "havet" -atmosfären och ger den sista handen till detta vackra hus. familj. Mer info på www.sevengarden.fr