Hjälp

Före / efter: Skapa en veranda i harmoni med en gammal byggnad

Före / efter: Skapa en veranda i harmoni med en gammal byggnad


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vissa franska regioner drar nytta av en låg grad av solsken under större delen av året: det är därför svårt att dra nytta av sin öppna pool när värmen inte är där! I detta Norman bondgård var ägarna trötta på att inte kunna bada som de ville. De uppmanade därför Vérand'art, specialist på originella och kreativa anpassade verandor, att täcka sin pool samtidigt som de bevarade och förbättrade den naturliga charmen i den befintliga strukturen.

Avancerad teknik i en charmig miljö

före : Detta fantastiska bondgård med typisk normandisk arkitektur ligger i Eure-et-Loire och har många fördelar: med sina utsatta stenmurar, sin öppna pool och dess vackra trädbevuxna grunder, har detta familjhem det som krävs! Ägarna vill dock modifiera utsidan med hjälp av en förlängning. Deras projekt? Täck poolen, som de bara kan dra nytta av under sommaren, och fäst den i huset. Älskare av gamla och gamla stenar, de vill ha en charmig konstruktion utförd, i perfekt harmoni med deras livsmiljö. De uppmanar därför Vérand'art, som har 20 års erfarenhet av att bygga verandor. Specialiserat på skräddarsydda, vana vid svåra tekniska begränsningar, erbjuder teamet av arkitekter som ansvarar för projektet dem en konstruktion på 85m2 som bildar en "L" med huset. Efter överenskommelse med ägarna kan arbeten äntligen starta!



efter : det är en riktig specialbyggd arkitektonisk prestation som Vérand'Art åstadkom! För att respektera husets stil kombinerar den nya verandan harmoniskt stenmurar och glasering, vilket ger intrycket av att alltid ha varit en integrerad del av byggnaden. För att ansluta de två byggnaderna ändrade arkitekterna därför det befintliga ramverket och lägger till ett punktliknande taköverhäng. Smart, den länk som skapas på så sätt avskaffar inte bara gränserna mellan de två utan erbjuder ett lagringsutrymme där alla badaffärer nu hittar sin plats. På vardera sidan av verandan är stora bildfönster inramade av aluminiumprofiler i bruna toner, som passar perfekt in i den befintliga livsmiljöns estetik.



Sista handen, ytterväggarna är täckta med stenar som liknar de i den ursprungliga arkitekturen för en unik skapelse, sublimerar husets naturliga cachet. När det gäller dekoration gynnades enkelhet och rustik stil, alltid med hänsyn till integrationen med utsidan: råa trävågar fungerar som handdukshållare och en vacker industriinspirerad väggurklocka över det hela. av nybyggnation. En träterrass utvidgar verandan, så att ägarna kan njuta av solen från de första sommardagarna! Mer info på www.verandart.fr





Kommentarer:

  1. Kent

    Självklart. Och med detta har jag kommit över. Vi kommer att diskutera denna fråga.

  2. Cromwell

    Ja verkligen. Och jag stötte på det här. Låt oss diskutera den här frågan.

  3. Home

    I det är något. Tidigare tänkte jag annorlunda, jag tackar för hjälp i denna fråga.

  4. Zebediah

    Nej, det tar inte fart!

  5. Yozshujora

    o! Intressant intressant.

  6. Eagon

    Finns det något liknande?

  7. Ricker

    till sist

  8. Jae

    Varför har din resurs ett så litet antal?



Skriv ett meddelande