Kommentarer

Före / efter En ny personlighet för traditionella exteriörer

Före / efter En ny personlighet för traditionella exteriörer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Frankrike har den största poolen med privata pooler i Europa, med 1,7 miljoner privata pooler. Om franska är mästare i alla kategorier i saken, är det inte alltid detsamma för trädgårdsdekorationen, vars estetik ibland är förvirrad. Att ha en pool är utan tvekan ett "plus" för din egendom ... du måste dock veta hur du kan förbättra den! Det är med detta i åtanke att ägarna av detta traditionella hus uppmanade byrån Les Nouveaux Paysagistes, efter att de helt har byggt om sitt traditionella stilhus. De ville ha en pool samordnad med sitt nya hem, samt en trädgård som passar för utomhusliv. Några skisser och flera veckors arbete slutade detta tidigare tråkiga utrymme: utsidan har antagit ett nytt ansikte till glädje för sina ägare! Global budget: 43 000 euro

Anpassa trädgården

före : När experterna från LNP-byrån besöker denna Alsatiska fastighet för första gången är observationen tydlig: huset är helt gammaldags, trädgården bjuder dig inte riktigt till att koppla av och det omgivande utrymmet försummas. Ett mycket skadat staket skiljer marken från gatan, medan den andra sidan av trädgården bokstavligen "äts" av de enorma häckarna i omgivande thuja. Det finns inget utrymme som ägnas åt måltider eller avkoppling, medan exteriörernas konfiguration till stor del lämnar det utrymme som krävs för att ordna en mysig trädgård och integrera en pool. Det senare är den stora drömmen för ägarna, som skulle vilja kunna äta måltiderna utomhus under sommarsäsongen, och njuta av en öppen pool för att njuta av trädgården fullt ut.



efter : Uttryckta önskemål, beviljade önskningar! Byrån Les Nouveaux Paysagistes, specialiserad på utveckling av trädgårdar och utomhusutrymmen, har föreställt sig en design och vänlig trädgård som helt överträffar ägarnas förväntningar. Poolen, som ligger i hjärtat av det nya projektet, är nu platsens stjärna. Cederträden som gränsar till huset revs av, vilket frigjorde utrymmet samtidigt som det kände renhet. Istället föreställde Marie Eckenschwiller, designer som ansvarar för webbplatsen, en separationsvägg bestående av lameller av rått trä, vilket ger en varm och designig touch i trädgården medan hon skyddar ägarna från nyfikna utseende. En träterrass, allt hög för en hisnande utsikt över poolen, sträcker sig nu fönstret som skiljer köket från matsalen utomhus. Poolen är omgiven av naturstenplattor, utsträckta på längden för att erbjuda ett avslappningsområde som består av solstolar. En utomhusdusch och planterare med mycket moderna linjer kompletterar denna harmoniska uppsättning, perfekt i linje med den nya arkitektens hus. Framgångsrik insats! Mer info på www.nouveaux-paysagistes.fr